Scoort een 9,3

5/5

Zakelijk verhuizen met
Verhuisbedrijf de Aandacht

Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen bij een zakelijke verhuizing? Schakel dan Verhuisbedrijf de Aandacht in! Als dé verhuisspecialist van Nederland, zijn wij professionals op het gebied van verpakken en vervoeren van volledige inboedels, of deze nu particulier of zakelijk zijn.

Gaat jouw bedrijf verhuizen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Zakelijke verhuizing

Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen bij een zakelijke verhuizing? Schakel dan Verhuisbedrijf de Aandacht in! Als dé verhuisspecialist van Nederland, zijn wij professionals op het gebied van verpakken en vervoeren van volledige inboedels, of deze nu particulier of zakelijk zijn. Gaat jouw bedrijf verhuizen? Wat leuk! Wij helpen je hier graag bij. Door jou volledig te ontzorgen tijdens de verhuizing, kun jij je focussen op belangrijkere zaken, zoals het onderhouden van jouw bedrijf.

Een zakelijke verhuizing, een hele klus!

Je hebt een nieuw bedrijfspand gevonden en wilt hier zo snel mogelijk intrekken. Dat begrijpen wij wel! Een nieuwe ruimte om in te werken is een leuke en uitdagende verandering. Een nieuwe omgeving kan een positief effect hebben op de werkervaring en de inzet van de medewerkers. Daarom is het belangrijk dat dit soepel verloopt. Helaas kan dat nog wel eens tegenvallen! Bij een zakelijke verhuizing gaat het namelijk vaak om veel meer spullen dan bij een particuliere verhuizing. Ook zijn deze spullen vaak gevoeliger, omdat het bijvoorbeeld gaat om specialistisch materiaal. Bij dit soort verhuizingen is het dus extra belangrijk dat er zorgvuldig met de spullen wordt omgegaan.

Black man moving furniture
Corporate employee and his colleague preparing for office move

Full service zakelijke verhuizing

Bij Verhuisbedrijf de Aandacht kun je kiezen voor een full service zakelijke verhuizing. Dat houdt in dat wij alles ervan overnemen! Wij pakken jouw zakelijke bezittingen in, vervoeren deze en pakken het ook weer allemaal uit. Ook kunnen we daarbij de nodige meubels monteren en zelfs kleine kluswerkzaamheden uitvoeren, zoals het ophangen van posters of kasten en het monteren van lampen. Zo hoef je nergens meer aan te denken!

Vraag vrijblijvend een offerte op!

Zakelijke klanten kunnen vandaag nog vrijblijvend een offerte opvragen! Zo weet je meteen welke kosten van toepassing zijn en heb je een betere inschatting van de prijs van een zakelijke verhuizing. Wij denken daarnaast graag met je mee om te kijken welke diensten handig zijn voor jouw zakelijke verhuizing en hoe wij het beste kunnen helpen. Voor een zakelijke verhuizing zonder zorgen, ga je dus naar Verhuisbedrijf de Aandacht!

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x