Gemiddelde score 9,3

5/5

Zakelijk verhuizen met
Verhuisbedrijf de Aandacht

Bent u benieuwd wat uw verhuizing bij ons verhuisbedrijf zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Ook voor zakelijke opdrachtgevers staan wij graag voor u klaar. Bij een zakelijke verhuizing snappen wij dat tijd en snelheid voor u belangrijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring met grote en complexe verhuizingen kunnen wij een verhuizing op maat aanbieden.

Wij verhuizen door heel Nederland en hebben standplaatsen in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht & Zoetermeer.

Uw bedrijfsverhuizing zal snel en efficiënt verlopen zonder kostbaar tijdverlies. Een complete kantoorinventaris wordt met de nodige zorg en discretie door ons verhuisd naar uw nieuwe locatie. Als Erkend Project Verhuizer zijn wij ruim ervaren in het organiseren van project- en kantoorverhuizingen.
Black man moving furniture
Corporate employee and his colleague preparing for office move

Geen opdracht is te klein of te groot voor ons

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Bij elke kantoor- of bedrijfsverhuizing staat de continuïteit van uw organisatie centraal. Een strakke en professionele planning is een vereiste die niet mag ontbreken.
Goede voorbereiding is het halve werk

Door een goede voorbereiding en een duidelijk tijdschema hoeft uw bedrijf vrijwel niet stil te staan. Omdat geen bedrijf hetzelfde is stellen wij altijd voor om samen een duidelijk stappenplan op te stellen. Hiermee zijn beide partijen volledig op de hoogte en weet iedereen wat er van hen verwacht wordt.

 

Uw klanten zullen dan minimale hinder ondervinden van uw verhuizing.

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x