Gemiddelde score 9,3

5/5

Internationaal verhuizen met Verhuisbedrijf de Aandacht

Bent u benieuwd wat uw verhuizing bij Verhuisbedrijf de Aandacht zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Een verhuizing zonder zorgen

Een internationale verhuizing betekent verhuizen over een grote afstand. Daarom is een internationale verhuizing niet zomaar een job. De planning moet zeker in een vroeg stadium tot stand komen wanneer het gaat om een internationale verhuizing. Verhuisbedrijf de Aandacht. kan uw internationale verhuizing uitvoeren, ook op korte termijn. Als Internationaal verhuisbedrijf begeleiden wij uw internationale verhuizing van deur tot deur.

Wij verhuizen door heel Nederland en hebben standplaatsen in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht & Zoetermeer.

Gaat u emigreren, of voor langere tijd in het buitenland verblijven? Dan moet er een hoop geregeld worden! Voor een internationale verhuizing komt onze verhuisadviseur bij u langs op locatie om een sluitend plan van aanpak samen te stellen voor een succesvolle verhuizing.

Internationaal verhuisbedrijf

Internationale verhuizingen zijn onze specialiteit naast verhuizingen in eigen land. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door Verhuisbedrijf de Aandacht. vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming.

Als Internationaal verhuisbedrijf begeleiden wij uw internationale verhuizing van deur tot deur. Voor internationale verhuizingen heeft Verhuisbedrijf de Aandacht. altijd uw eigen verhuiscoördinator, die zorgt voor een goed geplande, prettige en soepele verhuizing. In overleg wordt de totale inboedel op volgorde verpakt en gemarkeerd aan de hand van een gedetailleerde inventarislijst op. Zo weten we bij aankomst precies welke spullen waar zijn verpakt en waar ze uiteindelijk terecht moeten.

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x