Gemiddelde score 9,3

5/5

Verhuizen met echte verhuizers

Bent u benieuwd wat opslag bij Verhuisbedrijf de Aandacht zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

De sterke handen van een verhuisbedrijf

Soms heeft u behoefte aan een paar extra handen. U heeft u de beschikking over een bus of verhuiswagen. Maar wie helpt uw inboedel in- en uitladen? Er staat een interne verhuizing op kantoor in de planning. Wie verplaatst al die zware bureaus, kasten en apparatuur? U maakt zich op voor internationaal transport. Hoe krijgt u de containers gevuld? Ook als u alleen maar verhuizers nodig heeft, biedt Verhuisbedrijf de aandacht uitkomst!

 

Wij verhuizen door heel Nederland en hebben standplaatsen in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht & Zoetermeer.

Onze ervaren krachten zijn er voor alle soorten particuliere en zakelijke verhuizingen. Klein, groot, om de hoek, door héél Nederland. Maar onze verhuizers kunnen ook moeiteloos aansluiten bij een verhuisbedrijf dat even mankracht tekort heeft. Ze zijn fit, enthousiast en kennen het vak door en door.

Onze verhuishelden

Alle verhuizers bij Verhuisbedrijf de Aandacht:
  • zijn goed opgeleid
  • spreken Nederlands en Engels
  • zijn 7 dagen per week inzetbaar
  • herkent u aan onze bedrijfskleding

Kiest u voor uitsluitend mankracht, dan hebben onze verhuizers geen gereedschap bij zich. Ook geen verhuismaterialen als verhuiswagens, hondjes, steekkarren, noppenfolie of spanbanden. Alleen de extra handen maken het extra voordelig. Wilt u tóch meer? Dan hebben wij nog twee aantrekkelijke opties voor u.

 

Bent u tóch beter geholpen met een verhuiswagen en verhuismaterialen? Kies bijvoorbeeld voor mankracht en materialen. Of maak het uzelf helemáál gemakkelijk met onze full service verhuisservice. Dan heeft u nergens meer omkijken naar!

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x