Scoort een 9,3

5/5

Het rustgevende gevoel van onze anonieme verhuiservice

Ben je benieuwd wat wij met onze anonieme verhuisservice voor jou kunnen doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor jou anonieme verhuizing!

Vrijblijvende offerte

Met aandacht jouw spullen anoniem verhuisd!

Hè bah, je komt jammer genoeg niet voor niks op deze pagina terecht! Maar wij helpen je graag om jouw spullen anoniem en discreet te verhuizen! Wat de situatie ook is wij helpen je zonder zorgen door de situatie heen, met onze jaren lange expertise en het enige verhuisbedrijf die echt anonieme verhuizingen uitgevoerd voor zowel particulieren als instanties is verhuisbedrijf de Aandacht de ideale partner voor jou anonieme verhuisservice.

Bij een anonieme verhuizing sturen wij altijd een van onze wagens zonder belettering of reclame en verhuizers zonder bedrukte werkkleding.
Indien gewenst pakken wij jou/jullie spullen in, laden ze in en pakken ze op het nieuwe adres weer uit. Wil je liever ’s avonds of in het weekend (ook op zondag) anoniem verhuizen? Dat kan! Samen met jou kijken we naar de beste opties en mogelijkheden hiervoor!

Wanneer is er een anonieme verhuizing nodig?

Anoniem verhuizen doe je niet zomaar. Maar toch gebeurt het vaker dan je denkt. Vaak worden wij als verhuisbedrijf ingeschakeld bij gevallen van huiselijk geweld of ruzie in relationele zweer zorgen wij ervoor dat jouw spullen van de partner naar een Blijf-van-mijn-lijfhuis of naar je nieuwe woning worden gebracht. De dader van het huiselijk geweld weet dan ook niet waar de partner verblijft, zodat het slachtoffer tot rust kan komen. Ook bij burenruzies komen we jouw spullen verhuizen, dit doen we uiterst discreet met het juiste aantal verhuizers en indien nodig of gewenst met beveiliger of een instantie. Want je wilt ergens anders opnieuw beginnen. Bekende Nederlanders helpen we eveneens met de verhuizing. Wanneer er geruchten zijn van een verhuizing van deze mensen, gaat dit vaak als een lopend vuurtje door heel Nederland en zit de paparazi er boven op. Daar zitten zij en wij echt niet op te wachten. In alle gevallen is de anonimiteit van degene die verhuist gewaarborgd, waardoor de verhuizing veilig en snel kan verlopen.

Male Proferssional Mover With Boxes And Random Hopusehold Pieces.

Werkgebied Verhuisbedrijf de Aandacht

Wij verhuizen door heel Nederland anoniem. Je kunt ons inhuren voor jouw anonieme verhuizing in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Rotterdam, en de rest van Nederland. Meer weten?
Bel ons gerust!

De anonieme verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x