Scoort een 9,3

5/5

Opslagruimte huren bij de Aandacht

Opslag met aandacht opslaan, en benieuwd naar de kosten?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Opslag

Heb je een opslag nodig voor jouw spullen? Sla dan jouw inboedel op bij Verhuisbedrijf de Aandacht! Of je nou zoekt naar een tijdelijke opslag van een paar weken of naar een opslag voor langere tijd, bij Verhuisbedrijf de Aandacht kun je terecht. Wij bergen jouw spullen netjes op en brengen ze ook weer naar je terug. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en we kunnen je helpen bij verhuizingen, meubeltransport of het opslaan van meubels! Maar ook voor het inpakken, uitpakken en monteren van je spullen kun je bij ons terecht. Of wat dacht je van hulp bij een internationale verhuizing?

Waarom kiezen voor opslag?

Er zijn veel redenen waarom mensen ervoor kiezen een opslag te huren. Bijvoorbeeld om een verhuizing te overbruggen, wanneer de sleuteloverdracht van de oude en de nieuwe woning niet met elkaar overeenkomen. Maar ook wanneer je thuis te veel spullen hebt of inboedel van je bedrijf elders wilt onderbrengen, kun je een opslag bij ons afnemen. Door de spullen bij ons op te slaan weet je zeker dat ze veilig zijn, zonder dat ze bij jou thuis in de weg liggen.

Cargo delivery by van

Opslaan zonder zorgen

Je wilt natuurlijk jouw spullen opslaan zonder zorgen. Daarom is de opslag van Verhuisbedrijf de Aandacht van topkwaliteit en kan er niks met jouw spullen gebeuren! Wij houden rekening met zaken als vocht, temperatuur en ongedierte. Bovendien gaan wij zorgvuldig met jouw inboedel om. Je krijgt het terug in dezelfde staat als waarin je het hebt achtergelaten. Dat is zorgeloos gebruikmaken van opslagruimte!

Veilige opslag met goede voorwaarden!

Bij Verhuisbedrijf de Aandacht staat klanttevredenheid op één. Dat is ook te zien aan onze beoordelingen: onze klanten geven ons gemiddeld een 9,3! Dat spreekt natuurlijk voor zich. Dankzij ons bekwame team van enthousiaste medewerkers, onze heldere communicatie en betrouwbare werkwijze, maken wij het verplaatsen en opslaan van spullen een stuk gemakkelijker. Voorkom stress en kies voor de opslag van Verhuisbedrijf de Aandacht!

Redenen voor het opslaan van uw inboedel:
  • Verbouwing in uw huidige woning
  • U gaat tijdelijk in het buitenland verblijven
  • Uw huidige woning moet nog verkocht worden
  • Uw nieuwe woning wordt uitgesteld opgeleverd
  • Woning verkocht maar nog geen nieuwe gekocht

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x