Scoort een 9,3

5/5

Professionele verhuizers én materialen

Bent u benieuwd wat uw verhuizing bij Verhuis Experts zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Verhuismaterialen

Ben je op zoek naar verhuismaterialen, om jouw verhuizing nog spoediger te laten verlopen? Kies dan voor verhuismaterialen van Verhuisbedrijf de Aandacht! Verhuizen is een tijdrovende en stressvolle klus. Je maakt het jezelf een stuk gemakkelijker door te kiezen voor de juiste materialen. Zo weet je zeker dat jouw inboedel veilig wordt vervoerd en zonder schade op de nieuwe plek aankomt! Door van tevoren alle nodige materialen in huis te halen, voorkom je verrassingen en kun je sneller doorpakken tijdens de verhuizing. 

Verhuisdozen

Er zijn verschillende soorten verhuismaterialen op de markt. De allerbelangrijkste is natuurlijk de verhuisdoos! Zonder deze dozen kom je nergens. Verhuisdozen zijn gemaakt van stevig karton waardoor ze veel gewicht kunnen dragen, maar ook nog licht genoeg zijn om makkelijk te tillen. Bij verhuisdozen geldt dat je er beter te veel dan te weinig van kunt hebben. Voorkom dat je dozen té vol stopt, met schade aan de spullen van dien, en pak er liever een extra doos bij. 

Truck on white background isolate

Voordelen verhuismaterialen

Naast verhuisdozen zijn ook andere verhuismaterialen handig. Wat dacht je bijvoorbeeld van verhuisdekens, om spullen mee te beschermen? Door kwetsbare meubels – zoals een televisie – in verhuisdekens te wikkelen, bescherm je ze beter tijdens de reis. Maar ook spanbanden of verhuistape is erg handig om meubels tijdens het transport vast te zetten of om dozen af te sluiten. Door deze materialen vooraf in te slaan, verloopt de verhuizing vlekkeloos!

Verhuizen met aandacht door Verhuisbedrijf de Aandacht!

Bij Verhuisbedrijf de Aandacht verkopen we niet alleen verhuismaterialen, ook verzorgen wij een verhuisservice! Wij verhuizen jouw spullen met aandacht, zodat ze veilig aankomen en jij je geen zorgen hoeft te maken over het proces. Door alles goed in te pakken in degelijke dozen en ander beschermend materiaal, weet je zeker dat jouw spullen veilig aankomen. Weg met verhuisstress, kies voor Verhuisbedrijf de Aandacht!

 

Vooraf weten waar u aan toe bent

De periode van verhuizen is al kostbaar genoeg. Verbouwingskosten, nieuwe meubels, noem maar op. Daarom doet Verhuis Experts liever niet aan onaangename verrassingen achteraf. Als u ons aanvraagformulier met de handige m3-calculator invult, dan weten wij wat en hoeveel u wilt verhuizen. En kunnen wij een gerichte prijsinschatting maken. Vul het formulier in en ontvang binnen enkele uren een offerte op maat. Bovendien krijgt u een bevestigingsmail met een link. Hiermee kunt u altijd uw offerte-aanvraag bekijken en eventueel het adres of de verhuisdatum of iets anders wijzigen. Dit wordt meteen in ons systeem doorgevoerd.

Losse verhuismaterialen bestellen

Wilt u professionele verhuismaterialen als noppenfolie, dozen en andere materialen om uw kostbare eigendommen goed beschermd in te pakken? U bestelt ze eenvoudig in onze webshop. Vandaag besteld, betekent morgen in huis! Uiteraard adviseren wij u graag over welke materialen het beste bij uw verhuizing passen.
Man moving boxes

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x