Scoort een 9,3

5/5

Uw meubels professioneel uit elkaar en weer in elkaar

Bent u benieuwd wat uw verhuizing bij Verhuisbedrijf de Aandacht zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Montageservice

Heb je een goede montageservice nodig, om het verhuizen nog gemakkelijker te maken? Kies dan voor de montageservice van Verhuisbedrijf de Aandacht! Naast dat wij tijdens een verhuizing jouw meubels kunnen verplaatsen, kunnen wij deze ook voor in elkaar zetten. Dat bespaart je een hoop tijd en moeite die je beter ergens anders aan kunt besteden. Met de service van Verhuisbedrijf de Aandacht wordt verhuizen weer leuk!

Monteren, een tijdrovende klus

Monteren wordt vaak door veel mensen over het hoofd gezien in de algehele stress van verhuizen. Je hebt eindelijk al je spullen op de nieuwe plek en het uitpakken kan beginnen. Dan kom je erachter dat al jouw meubels ook weer in elkaar moeten worden gezet… Een bezigheid die meer tijd in beslag neemt dan je misschien van tevoren had verwacht! Dat is vervelend, zeker wanneer je gauw weer in je eigen bed wilt slapen of op de bank wilt zitten.

Volledige ontzorging met onze montage service!

Voorkom verrassingen en kies daarom voor de montageservice van Verhuisbedrijf de Aandacht! Wij verplaatsen jouw inboedel niet alleen van a naar b, maar zetten ook alle spullen voor je in elkaar. Zo hoef je je daar niet mee bezig te houden, maar kun je meteen weer gebruikmaken van jouw eigen, vertrouwde spullen. Dat is een stuk fijner dan alles nog zelf in elkaar te moeten zetten! Daarnaast kun je er ook voor kiezen om jouw spullen door ons te laten inpakken en uitpakken. Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk.

Volledige ontzorging bij De Aandacht!

Wil je volledige ontzorging tijdens jouw verhuizing, maak dan gebruik van de montageservice van Verhuisbedrijf de Aandacht! Wij zorgen ervoor dat al jouw meubels weer op hun plek staan, gemonteerd en al. Bespaar jezelf de stress van het zelf in elkaar te moeten zetten en kies voor een service met aandacht voor jouw spullen. Wij hopen je gauw te mogen helpen bij Verhuisbedrijf de Aandacht!

kitchen installation Worker assembling furniture

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x