Scoort een 9,3

5/5

Elke ontruiming zorgeloos geregeld

Bent u benieuwd wat opslag bij Verhuisbedrijf de Aandacht zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Woningontruiming

Heb je hulp nodig bij een woningontruiming? Schakel dan Verhuisbedrijf de Aandacht in. Wij gaan zorgvuldig om met jouw spullen en zorgen ervoor dat alles gauw op de juiste plaats terechtkomt. Wanneer een woning moet worden ontruimd, zit er meestal haast achter. Bijvoorbeeld door een sterfgeval, faillissement of schade aan de woning. Juist in die situaties wil je zo min mogelijk stress hebben van het leeghalen en verhuizen. Daarom loont het om een verhuisbedrijf in te schakelen.

Verhuisbedrijf de Aandacht staat voor je klaar

Bij Verhuisbedrijf de Aandacht staan we voor je klaar om jouw woning of pand te ontruimen! Wij kunnen je voorzien van alle stappen van het proces: van inpakken tot vervoeren, tot op de gewenste plaats opslaan of weer uitpakken.

Woman calling to moving service company

Onze professionele ontruimers

  • Particuliere of zakelijke ontruimingen
  • Bezemschoon opleveren
  • Brengen naar plaatselijke stort of onze eigen containers
  • Tijdelijke opslag van inboedel
  • Transport van inboedel mogelijk
  • Ontruimen in het weekend geen probleem

Opslag na woningontruiming

Heb je na ontruiming van de woning of pand niet meteen een plek om de spullen op te slaan? Dan kun je ervoor kiezen een ruimte voor opslag te huren bij Verhuisbedrijf de Aandacht. Zo staan de spullen veilig opgeborgen en hoef je je er niet druk om te maken. Je kunt de spullen dan op een later moment uitzoeken of ergens anders onderbrengen. Zeker bij een ontruiming na een sterfgeval of faillissement wil je je aandacht liever bij andere zaken houden dan bij de inboedel. Dat begrijpen wij goed. Wij kunnen er dan ook voor zorgen dat alles netjes wordt ingepakt en in de opslag terechtkomt. 

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze diensten bij een woningontruiming of wil je eerst meer informatie inwinnen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee, zeker wanneer de tijd dringt of wanneer je je liever met andere zaken bezighoudt. Ons team van verhuizers staat klaar om jou volledig te ontzorgen! Maak een woningontruiming makkelijker en huur professionals als Verhuisbedrijf de Aandacht in. 

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x