Scoort een 9,3

5/5

Over ons

Onze geschiedenis

Verhuisbedrijf de Aandacht is een familiebedrijf dat al sinds 2000 al uw verhuis zorgen wegneemt een professionele en betaalbare oplossingen biedt op het gebied van verhuizingen. zowel binnen Nederland als op internationaal gebied. Ook verzorgen wij ontruimingen en leveren wij door heel het land verschillende types verhuisliften. Verhuisbedrijf de Aandacht is opgericht door gedreven ondernemers die zelf al vele jaren ervaring hebben in de verhuisbranche en hier daarom ook van aanpakken weten.

Wij maken het je makkelijk

Een verhuizing brengt al genoeg zorgen met zich mee. Het doel van ons verhuisbedrijf is juist om die zorgen weg te nemen. Door onze verhuizers ieder jaar op te leiden en opfris cursussen te geven en onder goed toezicht en leiding ervaring op te laten doen, kunnen wij u de beste verhuiskwaliteit garanderen.

Onze missie

Onze focus ligt al jaren op het leveren van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij leveren graag de beste kwaliteit tijdens onze verhuizingen en zorgen dat onze klanten met een glimlach verhuizen. Wij staan iedere klant bij waar het nodig is en bieden altijd een oplossing op maat.
Altijd een vaste contactpersoon voor snel en flexibel contact.

Vriendelijke & betaalbare verhuizers

Door onze meerdere vestigingen kunnen wij onze tarieven extra scherp aanbieden. Onze verhuizers zijn uitgerust met professionele werkkleding (of zonder indien gewenst) en hebben te alle tijde hoogwaardige verhuismaterialen bij zich. Gaat u binnenkort verhuizen? Bel ons op telefoonnummer 085 743 7779. Dan helpen we u graag verder!
“Uw verhuizing, onze zorg”

Vaste contantpersoon

Uw verhuiswensen worden beantwoord

Gecertificeerde verhuizers

De veilige keuze voor jouw verhuizing

Tevreden klanten

Meer dan 15.000+ mensen verhuisd

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Bel mij terug

x