Scoort een 9,3

5/5

Laat de klusjes maar aan ons over!

Bent u benieuwd wat uw verhuizing bij Verhuisbedrijf de Aandacht zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Kluswerkzaamheden

Heb je hulp nodig bij kluswerkzaamheden, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing? Ook daarvoor kun je terecht bij Verhuisbedrijf de Aandacht! Wij kunnen niet alleen al jouw spullen van a naar b verplaatsen, maar we kunnen ook de kleine kluswerkzaamheden van je overnemen. Zo kun je eerder genieten van jouw nieuwe huis, zonder daar zelf te veel moeite voor te hoeven doen! Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk met onze handyman service.

Welke werkzaamheden?

Onder kluswerkzaamheden verstaan wij alle kleine klussen die het nieuwe huis woonklaar moeten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klein renovatiewerk, het ophangen van planken, lampen of schilderijen of het schilderen van een muur. Klusjes die je ook makkelijk zelf kunt doen, maar waar ongemerkt een stuk meer tijd in gaat zitten dan je aanvankelijk denkt. Wij denken graag met je mee en kijken samen naar wat er moet gebeuren. Voor je het weet is je nieuwe woning klaar voor jouw komst!

Klussen kost veel tijd

Hoewel het op zich kleine taakjes lijken, kun je toch al gauw een paar dagen bezig zijn met het ophangen van lampen, kasten en gordijnen. Zeker wanneer je zelf niet zo handig bent of naar een grote woning verhuist, kosten deze klusjes snel veel tijd die je wellicht liever ergens anders aan zou besteden. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en laat deze kluswerkzaamheden over aan Verhuisbedrijf de Aandacht!

Kluswerkzaamheden nemen wij graag uit handen!

Bij Verhuisbedrijf de Aandacht staan we graag voor je klaar, als het gaat om kluswerkzaamheden maar ook bij het volledig regelen van een verhuizing! Wij weten namelijk als geen ander hoe fijn het is wanneer je zelf zo min mogelijk hoeft te doen bij het verhuizen naar een nieuwe woning. Laat ons jouw alle lasten uit handen nemen zodat jij sneller kunt genieten van het nieuwe huis. Neem vandaag nog contact met ons op!

Attractive handyman assembles new furniture
Handyman with tool belt
Handyman measuring room

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd bedrijf

Bel mij terug

x