Scoort een 9,3

5/5

Verhuizen met echte verhuizers

Bent u benieuwd wat opslag bij Verhuisbedrijf de Aandacht zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Internationaal verhuizen

Zorgeloze Internationale Verhuizingen met verhuisbedrijf de Aandacht

Bij verhuisbedrijf de Aandacht ben je aan het juiste adres, of je nu binnen Nederland verhuist of de sprong waagt naar een ander continent. Met uitgebreide ervaring in zowel nationale als internationale verhuizingen, garanderen wij een vlekkeloze overgang naar je nieuwe bestemming.

Ons toegewijde team zorgt niet alleen voor de veilige aankomst van al je waardevolle bezittingen op de eindbestemming, maar neemt ook de volledige emigratie-administratie uit handen. Van verzekeringen tot douane- en vervoersdocumenten, wij regelen het voor je. Onze deskundige verhuisadviseur staat klaar om je te begeleiden en alle zorgen weg te nemen. Maak je geen zorgen, wij hebben alles onder controle.

Wereldwijd Zorgeloos Verhuizen

Van lokale verhuizingen tot bestemmingen over de hele wereld, Verhuisbedrijf de Aandacht staat paraat om je volledige verhuizing te regelen. Binnen Europa verzorgen we de verhuizingen zelf, met onze eigen vakkundige teams en verhuiswagens. Voor verhuizingen buiten de Europese Unie werken we nauw samen met partners en agenten die aangesloten zijn bij FEDEMAC (Federation of European Movers Associations). Deze samenwerking waarborgt dat alle gelieerde verhuisbedrijven voldoen aan dezelfde hoogstaande kwaliteitsnormen. Dit biedt jou de geruststelling en garanties die je mag verwachten van een erkend verhuisbedrijf.

Removals business A removals company two men lifting furniture and one seated using a digital
Removals business A man lifting an item of furniture covered in green plastic into a removals van

Onze verhuishelden:

  • Zijn goed opgeleid
  • Spreken Nederlands en Engels
  • Zijn 7 dagen per week inzetbaar
  • Herkent u aan onze bedrijfskleding

Onze werkwijze

Hoe verloopt zo’n verhuizingstraject eigenlijk? Allereerst plannen we een intakegesprek met onze verhuisadviseur. Dit kan zowel een persoonlijk bezoek bij jou thuis zijn als een virtuele afspraak via Skype, vooral handig als je adres zich buiten Nederland bevindt.

Na de intake ontvang je van ons een gedetailleerde offerte en verhuisadvies, volledig afgestemd op jouw specifieke wensen. We bespreken ook de volledige verhuisplanning.

Als je ervoor kiest om Verhuisbedrijf de Aandacht je verhuizing te laten verzorgen, kun je zelf beslissen of je de spullen inpakt of dit aan onze gespecialiseerde inpakteams overlaat. Indien je zelf wilt inpakken, voorzien wij je van verhuisdozen, inpakmaterialen en geven we je duidelijke instructies.

Als extra service kunnen we ook de inboedel (de)monteren en bieden we inboedelopslag aan. Dit is vooral handig als je voor langere tijd naar het buitenland gaat en tijdelijke opslag nodig hebt voor je bezittingen. Met Verhuisbedrijf de Aandacht ben je verzekerd van een soepele overgang, waar je ook naartoe verhuist.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wil je meer weten over de service van Verhuisbedrijf de Aandacht, of wil je meteen een offerte opvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij denken graag met je mee en kijken naar wat je nodig hebt. Bij ons kun je terecht voor een volledige ontzorging van jouw verhuizing. Dat geeft je meer tijd en energie om in andere zaken te steken, zoals het genieten van jouw nieuwe woning! Door te verhuizen met Verhuisbedrijf de Aandacht, weet je zeker dat je te maken hebt met professionele verhuizers.

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x