Scoort een 9,3

5/5

Onze werkwijze voor uw verhuizing

Werkwijze

Wil je meer weten over de werkwijze van Verhuisbedrijf de Aandacht? Dat leggen wij graag aan je uit! Wij zijn dé verhuisspecialist van Nederland, met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,3. Zo’n hoog cijfer zijn we natuurlijk trots op, want dat hebben we niet zomaar gekregen! Dankzij onze vele jaren aan ervaring in het verhuisvak, weten wij precies wat onze klanten zoeken in een verhuisbedrijf. Daar hebben wij onze kernwaarden en werkwijze op aangepast. Daardoor weet je zeker dat wanneer je met ons verhuist, jij je nergens druk om hoeft te maken. Zorgeloos verhuizen, dát is waar wij voor staan!

Onze kernwaarden

Wij vinden heldere communicatie ontzettend belangrijk. Door deze duidelijk te houden, weten onze klanten waar ze aan toe zijn en blijven de lijntjes tussen werknemer en klant kort. Daarnaast werken wij met alleen opgeleide verhuizers, zodat jij zeker weet dat jouw spullen worden behandeld door mensen die weten wat ze doen. Dat zorgt ervoor dat wij transparant en betrouwbaar werken! Klanten vertrouwen ons niet zomaar met hun volledige inboedel. Daar zijn wij natuurlijk erg zuinig op.

Onze diensten

Bij Verhuisbedrijf de Aandacht kun je terecht voor verschillende diensten. Ten eerste natuurlijk het verhuizen! Wij zijn het meeste bezig met inboedels verplaatsen van het ene pand naar het andere. Maar wist je dat je ook bij ons terechtkunt voor het uitvoeren van kluswerkzaamheden? Wij kunnen helpen jouw nieuwe huis woonklaar te maken, door kleine werkzaamheden, zoals lampen ophangen, uit te voeren. Ook kun je bij ons terecht voor het monteren van meubels, voor het ontruimen van een woning of voor de huur en aanschaf van verhuismaterialen. Heb je bijvoorbeeld verhuisdekens, spanbanden of een verhuislift nodig? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

We zien je graag terug bij Verhuisbedrijf de Aandacht!

Spreekt onze werkwijze je aan en wil je graag onze diensten afnemen? Dat kan natuurlijk! Kijk gerust eens op onze website om te zien wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Want ook een internationale verhuizing of een verhuizing voor zakelijke klanten kunnen wij op ons nemen. Door de verhuizing over te laten aan Verhuisbedrijf de Aandacht, weet je zeker dat er voldoende aandacht aan jouw verhuizing wordt besteed!

1. Uw aanvraag

Binnen 2 minuten
U vraagt een offerte aan bij ons. Dat kan op verschillende manieren. Zo hebben wij een aanvraag wijze waarbij u heel snel een indicatie kunt krijgen van de verhuisprijs maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een aanvraag te doen voor een offerte op maat. Het maken van een afspraak voor een telefonisch gesprek met een van onze verhuisadviseurs wordt u aangeraden om onduidelijkheden achteraf te voorkomen.

2. Gratis offerte

Binnen 6 uur
Binnen 6 uur ontvangt u uw gratis offerte per mail. Indien we voor het afronden van de offerte aanvraag meer informatie nodig hebben, dan nemen wij uiteraard zelf direct contact met u op. Onze ervaren verhuisadviseurs nemen zoveel mogelijk details met u door om een perfecte passende offerte op maat voor u te kunnen opstellen om zo alle verassingen achteraf te voorkomen. Uiteraard is de offerte geheel gratis en vrijblijvend.

3. De verhuizing

Full-service verhuizen
Uw verhuizing wordt op de door u gewenste datum ingepland door onze ervaren verhuisplanners. Zij zijn tot de dag van de verhuizing uw aanspreekpunt. Indien u zelf gaat inpakken dan zullen onze verhuizers op de verhuisdag op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep staan. Voor u eigen gemak en tijdbesparing kunt u ervoor kiezen om ons de inpak werkzaamheden voor u te laten doen. In dat geval zorgen wij ervoor dat alles 1 dag voor de verhuizing ingepakt wordt en verhuis-klaar staat voor de volgende dag. Ook zorgen wij er natuurlijk voor dat de meubels daar nodig gedemonteerd worden en in uw nieuwe woning uiteraard weer in elkaar gezet worden. Tijdens de verhuizing is de voorman de coördinator van het verhuisteam en uiteraard uw vaste aanspreekpunt.

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x