Scoort een 9,3

5/5

Wat kost een verhuizing?

Bent u benieuwd wat uw verhuizing bij de aandacht zou kosten?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Wat kost een verhuizing

De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand tussen de oude en de nieuwe woning, de omvang van de inboedel, de verhuisdatum, en de extra diensten die u wenst. Hier zijn enkele van de belangrijkste kostenposten bij een verhuizing:

  1. Verhuisbedrijf: Als u ervoor kiest om een professioneel verhuisbedrijf in te huren, hangt de kostprijs af van het aantal verhuizers, de duur van de verhuizing, de afstand en de omvang van de inboedel. Gemiddeld kost het inhuren van een verhuisbedrijf in Nederland tussen de € 500,- en € 1.500,-.

  2. Verhuiswagen: Als u ervoor kiest om zelf te verhuizen, moet u een verhuiswagen huren. De kosten hiervan variëren afhankelijk van de grootte van de wagen, de afstand en de duur van de huurperiode. Gemiddeld kost het huren van een verhuiswagen tussen de € 50,- en € 150,- per dag.

  3. Verhuisdozen en inpakmateriaal: U zult waarschijnlijk verhuisdozen en ander inpakmateriaal nodig hebben om uw inboedel veilig te kunnen verpakken en vervoeren. De kosten hiervan variëren afhankelijk van de hoeveelheid die u nodig heeft. Gemiddeld kunt u rekenen op € 50,- tot € 150,- aan verhuisdozen en inpakmateriaal.

  4. Extra diensten: Als u extra diensten nodig heeft, zoals het demonteren en monteren van meubels, het in- en uitpakken van uw inboedel, of het tijdelijk opslaan van uw spullen, kunnen de kosten oplopen. De prijs hiervan varieert afhankelijk van de omvang van de dienstverlening.

Het is dus moeilijk om een exacte prijs te geven voor een verhuizing, omdat dit afhangt van uw persoonlijke situatie en wensen. Het is raadzaam om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven en zelf de kosten van zelf verhuizen af te wegen tegen de kosten van het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf.

Happy girl choosing moving company for removal using phone, sitting with boxes. Mortgage, relocation

Vraag nu een offerte op!

Vraag vandaag nog een offerte op voor ons verhuisbedrijf in Den Haag! Samen bekijken we de hoeveelheid spullen en hoe lastig de verhuisklus is. Hebben we een bedrag vastgesteld? Dan kan het verhuizen beginnen! We plannen met jou een datum in en kijken naar wat er allemaal moet gebeuren. Wist je bijvoorbeeld dat wij ook een montageservice hebben? Dat maakt het nog gemakkelijker om jouw meubels te verplaatsen. Bij Verhuisbedrijf de Aandacht staat de klant altijd centraal!

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug

x