Over Ons

Verhuisbedrijf De Aandacht verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven, in binnen- en buitenland, van groot tot klein.

Wij bestaan sinds 1994 en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Daarbij vertrouwen we op onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van verhuizen. Met eigen verhuiswagen en professionele mensen krijgt uw verhuizing die het verdient.

Ons werkgebied is uiteraard geheel Nederland en vanuit ons kantoor in Den Haag verzorgen wij het gehele traject

 

Materiaal & Personeel

Verhuisbedrijf De Aandacht voert jaarlijks ruim 1300 verhuizingen uit. Ongeveer 5 procent van onze opdrachten zijn internationale verhuizingen.

Wij beschikken over een modern wagenpark. Om uw kostbare en kwetsbare goederen veilig over te brengen, zijn al onze verhuiswagens luchtgeveerd. Voor goederen die tijdens transport op kamertemperatuur moeten blijven, hebben wij een verwarmde wagen.

Onze grootste verhuiswagen heeft een inhoud van 50 m³. Maar ook de capaciteit van deze wagen kunnen wij gemakkelijk uitbreiden met een aanhanger. Verder beschikken wij over mobiele verhuisliften.

Gediplomeerd personeel

Net zo belangrijk als de kwaliteit van ons materieel is voor u de kwaliteit van onze medewerkers. Als bekende verhuizer werken wij met gediplomeerd personeel. Onze medewerkers zijn niet alleen gekwalificeerde, maar ook gemotiveerde en betrokken verhuizers. Dat wil zeggen servicegericht en flexibel. Voor ons geldt dat wij klaar zijn als u volledig en tevreden over bent.

 

Neem contact op voor een snelle offerte

tijdelijke opslag verhuizen