Veelgestelde Vragen

Het aanvragen van een verhuisofferte is bij ons geheel gratis en vrijblijvend.

De prijs van een verhuizing is afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal verhuizers, de grootte van de verhuiswagen en eventueel (de-)montagewerk zijn medebepalend voor de uiteindelijke prijs. De verhuisadviseur van Verhuisbedrijf de Aandacht komt graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangt u de exacte prijsopgave in een gratis en vrijblijvende offerte.

Via onze website kunt u een verhuisofferte aanvragen. Wij streven ernaar om binnen 24u contact met u op te nemen. De verhuisadviseur van Verhuisbedrijf de Aandacht inventariseert uw wensen en bespreekt de mogelijkheden. Daarna ontvangt u van ons een offerte op maat waarin alle gemaakte afspraken duidelijk zijn omschreven.

Wij adviseren altijd z.s.m. contact op te nemen met Verhuisbedrijf de Aandacht zodra u weet dat u gaat verhuizen. Dan kunnen wij uw verhuizing alvast inplannen en u goed begeleiden met de voorbereidingen. Omdat een verhuisdatum niet altijd goed is in te schatten, zijn wij flexibel in onze planning

Om uw verhuizing goed voor te kunnen bereiden en op de dag zelf vlekkeloos te laten verlopen, ontvangt u van uw verhuisadviseur van Verhuisbedrijf de Aandacht een checklist. Voor honden en katten is een verhuizing vaak een ingrijpende gebeurtenis. Verhuisbedrijf de Aandacht raadt u daarom aan om uw hond of kat tijdelijk elders te laten logeren. Een alternatief is om uw hond in een Bench te laten en uw kat in de badkamer onder te brengen. Op die manier ervaren zij nog enige rust en hebben ze zo min mogelijk last van alle drukte tijdens de verhuizing. Knaagdieren kunt u het best in uw eigen auto vervoeren of als laatste laten meerijden in de verhuiswagen. Om spetteren en klotsen voor de vissen te voorkomen, adviseren wij om een vissenkom of klein aquarium zo leeg mogelijk te halen en af te dekken met opgeblazen boterhamzakjes.

Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Bij Verhuisbedrijf de Aandacht kunt u in het weekend verhuizen, wij rekenen een kleine toeslag voor het verhuizen op bv een zaterdag omdat de loonkosten dan ook hoger zijn voor ons. Bespreek met uw verhuisadviseur wat de mogelijkheden voor u zijn.

Het is geen probleem om slechts een deel van uw inboedel door Verhuisbedrijf de Aandacht te laten verhuizen. Onze verhuisadviseur komt bij u langs om tijdens een persoonlijk gesprek te inventariseren wat uw wensen zijn. U bepaalt altijd zelf welk deel van de verhuizing u wilt uitbesteden aan Verhuisbedrijf de Aandacht.

Als u verhuismateriaal zoals dozen of pakpapier nodig heeft, belt u Verhuisbedrijf de Aandacht. De verhuisdozen, inpakmateriaal en labels kunnen maximaal 1 maand van tevoren worden aangevraagd  en worden dan binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd. Na de verhuizing kunt u op uw gemak alle dozen uitruimen. U heeft hiervoor maximaal 3 weken en dient de verhuisdozen dan weer aan te bieden aan ons. Wij maken een afspraak en halen de dozen bij u op!

Verhuisbedrijf de Aandacht is een verhuisbedrijf met eigen verhuisauto’s en voert uw verhuizing bij voorkeur altijd zelf uit.

Ja, Verhuisbedrijf de Aandacht voert ook bedrijfsverhuizingen uit, zowel Nationaal als Internationaal.

Ons advies is zo vroeg mogelijk een offerte aan te vragen, zo kunt u zich beter voorbereiden op uw internationale verhuizing.

Ja, Zo voert Verhuisbedrijf de Aandacht de Internationale Verhuizer ook verhuizingen uit voor andere verhuisbedrijven, maar ook voor verhuisadviseurs, verhuismakelaars en verhuis bemiddelaars. Wij verhuizen zelf binnen de EU en hebben een partner voor verhuizingen buiten de EU. Wij verhuizen over de hele wereld.

English FAQ Checklist Verhuizing